новини

«Випускники Академії отримали належну підготовку і готові до виконання завдань» - Руслан Дзюба підвів підсумок державної атестації

30.01.2020 16:20

У Національній академії Національної гвардії України пройшло заключне засідання державної екзаменаційної комісії випускників.

На засіданні були присутні голова комісії заступник командувача Національної гвардії України з тилу – начальник логістики генерал-майор Руслан Дзюба, начальник Академії генерал-лейтенант Сергій Соколовський, його заступники, начальники факультетів та кафедр.

«Я хочу подякувати усім вам за те, що готуєте офіцерів для Національної гвардії. Як голова комісії хочу сказати, що випускники підтвердили свої знання та практичні навички. Кожного року потреби зростають і ви робите все для того, щоб ці офіцери були кваліфіковані і відповідали сучасним вимогам. Це заслуга усього особового складу Академії. Адже вмотивовані офіцери потрібні як Національній гвардії, так і країні в цілому», - зазначив генерал-майор Руслан Дзюба.

Під час засідання заступник начальника навчально-методичного центру – начальник навчального відділу полковник Андрій Горбунов зачитав списки випускників, які успішно склали усі екзамени та цього тижня закінчують навчання.

Цього року 135 курсантів отримають офіцерське звання «лейтенант» та дипломи державного зразка, після чого молоді офіцери відправляться до військових частин НГУ для подальшого проходження служби. Разом з ними випускаються 119 слухачів та студентів денної та заочної форми навчання.

30 курсантів-бакалаврів виявили бажання продовжити навчання та отримати освітній рівень «магістр» тактичного рівня військової освіти та залишаютьcя на п’ятий рік.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ