новини

119 перекладачів та логістів отримали диплом про вищу освіту

31.01.2020 15:52

У центрі культури Національної академії  Національної гвардії України пройшов випуск студентів.  Випускники здобули вищу освіту за спеціальностями «Автомобільний транспорт», «Менеджмент» та «Філологія».

Студентів привітав перший заступник начальника Академії з навчально-методичної та наукової роботи генерал-майор Олександр Морозов.

«Ви йшли до своєї мети впевнено й цілеспрямовано. Високі результати, показані на державних іспитах є доказом того, що ви є висококваліфікованими фахівцями.  Бажаю вам удачі і нехай диплом Академії стане для вас першою сходинкою у професійне життя»,- зазначив генерал-майор Олександр Морозов.

Так, в цей святковий день, Національна академія випустила 119 молодих фахівців, із них зі ступенем вищої освіти магістр – 34 студента та 85 бакалаврів. Цього року 7 випускників отримали диплом з відзнакою.

Однією з випускниць є студентка гуманітарного факультету Дарина Петренко. Дівчина отримала диплом магістра з відзнакою.

«Щоб стати успішним у професії, потрібно бути наполегливим у навчанні. Вважаю, що наразі знання іноземних мов надає багато перспектив у майбутньому. За роки навчання, я досконало вивчила англійську та французьку мови. Крім того, в навчальному закладі є багато можливостей розвивати себе, як і в науковій діяльності, так і творчо. Я дуже вдячна всім за незабутні студентські роки саме в цьому виші. Невдовзі мрію працювати перекладачем», - розповідає випускниця.

Для запрошених близьких та родичів випускників була підготовлена музична програма. Перед глядачами виступили солістка оркестру Національної академії Ольга Полежака та учасники вокального колективу «П’ять стихій».

Бажаємо усім випускникам творчого натхнення та реалізації у сфері, яку вони обрали!

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ