новини

Нові класи та сучасне обладнання. Як в Академії Нацгвардії удосконалюють умови для навчання та підготовки офіцерів

07.02.2020 08:22

У Національній академії Національної гвардії України відкрили приміщення для кафедри військово-спеціального та психологічного забезпечення оперативно-тактичного факультету.

Площа приміщень кафедри складає близько 200 квадратних метрів.

Там розташовані кабінет начальника кафедри, технічного персоналу, викладацька, зала проведення засідань та клас морально-психологічного забезпечення.

Зала проведення  засідань призначена для розгляду і захисту дисертацій на здобуття наукових ступенів доктора наук та доктора філософії. Приміщення обладнане спеціальними засобами захисту таємної інформації та оснащене пультом управління оператора, моніторами та телевізором.

Клас морально-психологічного забезпечення призначений для підготовки слухачів оперативно-тактичного рівня усіх спеціальностей та проведення занять з дисциплін щодо морально-психологічного забезпечення дій формувань Національної гвардії України та основ морально-психологічного забезпечення дій формувань Національної гвардії. Клас призначений для проведення лекцій, групових та практичних занять, семінарів та командно-штабних навчань.

Кожен клас розрахований на 30 слухачів та обладнаний сучасними меблями та комп’ютерною технікою.

Нагадаємо, що кафедра військово-спеціального та психологічного забезпечення здійснює підготовку військових фахівців другого (магістерського) рівня вищої освіти, офіцерів оперативно-тактичного рівня у галузі знань «Воєнні науки, національна безпека, безпека державного кордону», за спеціальністю «Державна безпека», спеціалізацією «Організація морально-психологічного забезпечення Національної гвардії України». Підготовка офіцерів оперативно-тактичного рівня здійснюється для підрозділів Національної гвардії України, Збройних Сил України, Державної прикордонної служби та інших військових формувань.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ