новини

Викладачі-початківці кафедри вогневої підготовки вдосконалили навички у професійній діяльності

12.02.2020 17:57

На кафедрі вогневої підготовки Національної академії Національної гвардії України молоді викладачі кафедри провели пробні заняття.

Мета занять - підвищення рівня професійної підготовки викладачів для якісного виконання ними своїх функціональних обов'язків. Науково-педагогічні працівники кафедри вогневої підготовки мали змогу оцінити методику організації і якість проведення занять, пересвідчитися у досконалому рівні викладачів.

Так, майор Євгеній Бєзбородов провів заняття щодо будови 9-мм пістолетів Макарова та Форт-12. Він розглянув призначення, бойові властивості, тактико-технічні характеристики та будову зброї. Свою доповідь він підтверджував  показом схем та відеоматеріалом на екрані.

Майор Дмитро Чуканівський на занятті висвітлив навчальне  питання щодо призначення та загальної будови автоматичного гранатомету на станку АГС-17.  У ході викладання матеріалу про призначення та будову  частин та механізмів АГС-17,  роботи  частин  і механізмів гранатомета при стрільбі, викладач використовував  наочність  та зразки озброєння.

«Звичайно, основні зусилля нашої кафедри спрямовані на підготовку курсантів і покращення професійних навичок викладачів є надзвичайно важливим. Для допуску до викладання, офіцер обов’язково повинен провести пробне заняття. Сьогодні викладачі-початківці продемонстрували доволі гідний рівень знань, вони досвідчені у своїй справі. Таким чином, колективно, всім складом кафедри вогневої підготовки було прийнято рішення допустити молодих викладачів для викладання занять курсантам Академії», - говорить начальник кафедри вогневої підготовки полковник Петро Пістряк.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ