новини

Фахівці НАТО розпочали онлайн-тренінг з лідерства для представників Академії

01.05.2020 12:41

У Національної академії Національної гвардії України стартував онлайн-тренінг «Надихаюче лідерство» з експертами НАТО. Участь у заняттях взяли офіцери відділу міжнародних зв’язків та відділу євроатлантичної інтеграції.

 

Заняття відбуваються за сприянням представників Програми Професійної підготовки Україна-НАТО. Тренінг розрахований на три дні і включатиме в себе теоретичну частину, практичну роботу в групах і виконання індивідуальних завдань.

 

На початку занять до учасників звернулась експертка у галузі результативних комунікацій, ораторського мистецтва та розвитку креативності Олена Жаворонкова:

«Онлайн-спілкування наразі стало ефективним інструментом комунікації. Тому я впевнена, що цей онлайн-тренінг стане ефективним професійним розвитком для гвардійців. За ці 3 дні ви удосконалите ваші навички управління командою та кожен розкриє потенціал для реалізації амбітних цілей».

 

В перший день занять учасники тренінгу розробили алгоритм прийняття складних рішень та розглянули роль лідера у системі командування в часи нових викликів.

«На початку занять ми висловили свої думки та міркування про поняття «лідерство», тепер попереду  три дні практичних завдань і дискусій. Буде цікаво заслухати один одного по завершенню тренінгу», - розповідає учасниця курсу лейтенант Тетяна Радванська.

 

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ