новини

Гвардійці Академії завітали до малюків у День захисту дітей

01.06.2020 10:43

Військовослужбовці Національної академії Національної гвардії України відвідали вихованців Обласного спеціалізованого будинку дитини «Зелений гай» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

Дотримуючись карантинних норм курсанти передали керівництву дитячого будинку набори з солодощами, фрукти, іграшки, підгузки та інші необхідні речі.

«Малеча закладу із радістю чекає таких зустрічей, оскільки вони дарують нові можливості спілкування, безліч позитивних емоцій. Дуже приємно бачити їх усміхнені обличчя та радісні очі. Саме це є головною винагородою для нас, але нажаль в цьому році побачитися з дітьми не вдалося через обмеження карантину, та ми обов’язково відвідаємо дітлахів після його закінчення», – зазначив заступник начальника курсу по роботі з особовим складом командно-штабного факультету капітан Ігор Височин.

За словами офіцера, посильна допомога тим, хто її потребує – громадянський обов’язок кожної свідомої людини та незаперечний обов’язок кожного військового правоохоронця.

Варто зазначити, що в Обласному спеціалізованому будинку дитини «Зелений гай» усім дітлахам надається медико-психолого-педагогічна реабілітація за індивідуальними програмами.

Курсант Ігор Шепелєв