новини

Гвардійці Академії зустрілися з воїнами-інтернаціоналістами

16.02.2022 15:47

У Національній Академії Національної гвардії України проведені тематичні зустрічі з курсантами та солдатами до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

З гвардійцями Академії зустрілися: полковник у відставці Олександр Старух, підполковник запасу Сергій Монахов, старший прапорщик запасу Геннадій Стариковський та сержант Сергій Самойлов.

Під час заходу воїни-інтернаціоналісти розповіли про страшні події афганської війни та  ще  24 локальних  війнах і збройних конфліктах на території 16 іноземних держав.

«Дякуємо за ваш безцінний бойовий досвід, який потрібен для підготовки гвардійців. Ваша активна життєва позиція, вірність військовій присязі заслуговують на глибоку повагу. Ми вдячні вам за мужність і патріотизм, за стійкість та витримку», - звернувся курсант факультету логістики сержан Євген Равлюк.

Наприкінці заходу воїнам-інтернаціоналістам були вручені грамоти за мужність і самовідданість, виявлені під час виконання військового обов’язку, значний особистий внесок у розвиток патріотичного виховання особового складу Академії та з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ