новини

Курсанти Академії готові до військової практики у підрозділах НГУ

02.03.2020 13:13
У Національній академії Національної гвардії України для курсантів провели інструктаж перед від’їздом на практику.

Начальник Національної академії Національної гвардії генерал-лейтенант Сергій Соколовський та його заступники зустрілися з курсантами, які убувають на військову практику та націлили їх на плідну працю у підрозділах НГУ.

«Перш за все, військова практика - чудова можливість закріпити здобуті в Академії теоретичні знання на практиці, збагатити свій досвід, який допоможе вам у майбутньому. Академія готує професійних  військових, тому ви по закінченню навчального закладу повинні приходити у підрозділи готовими до будь-яких ситуацій та виконання службово-бойових завдань. Протягом стажування, ви маєте змогу ознайомитися зі специфікою, особливостями, завданнями військових частин та визначити для себе напрямки та питання, на які потрібно звернути увагу в подальшому навчанні в Академії», - зазначив генерал-лейтенант Сергій Соколовський.

Під час зустрічі начальник Академії наголосив на проведенні агітаційних заходів під час практики у військових частинах.

Цього разу 261 курсант другого року навчання командно-штабного та Київського факультетів убули на військову практику у військові частини НГУ. Протягом двох тижнів вони проходитимуть практику на посадах командирів відділень.

У свою чергу, 15 курсантів третього року навчання факультету логістики проходитимуть ремонтну практику на підприємстві «Форт» на Вінниччині. Така практика для зброярів за останні 5 років проводиться вперше. На підприємстві майбутні офіцери ознайомляться з роботою підприємства та братимуть участь у виготовленні та ремонті зразків зброї.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ