новини

Курсанти Академії здають кров – для добрих справ немає карантину

28.04.2020 14:10

Сьогодні у Харківському обласному центрі служби крові курсанти Національної академії Національної гвардії України стали донорами крові та плазми.

Благодійна акція «День донора» стартувала сьогодні. Протягом двох місяців гвардійці по всій території України здаватимуть біоматеріали (кров та плазму) для вироблення препаратів на лікування хворих людей.

«Розуміючи важливість взаємодопомоги, особливо в умовах карантину, ми одразу відгукнулись на пропозицію допомогти хворим та із задоволенням долучились до благодійної акції. Ніколи не потрібно бути байдужими до людей, адже ніколи не знаєш, що може з тобою трапитися.  Тому, хотілося б щоб ми всі, були більш чуттєвими до проблем інших людей», - зазначила курсантка Марія Іщенко.

Наступного тижня продовжать благодійну акцію та стануть донорами курсанти командно-штабного факультету та факультету логістики Академії.

Варто зазначити, що курсанти були донорами не вперше. Минулого року більше сотні військовослужбовців взяли участь у благодійному марафоні «Червона лінія життя» та здали кров для онкохворих дітей.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ