новини

На кафедрі фізичної підготовки та спорту Академії розглянули сучасні методи тренувань

04.02.2022 10:41

 

В Академії Нацгвардії відбулося інструкторсько-методичне заняття із науково-педагогічним персоналом кафедри фізичної підготовки та спорту.

Заняття провів начальник кафедри фізичної підготовки та спорту підполковник Артем Турчинов та тренер спортивного клубу з кросфіту Ярослав Бондаренко.   

На занятті розглянули основні методи тренувань кросфітом, а також вправи, які будуть входити до робочої програми навчальних дисциплін кафедри фізичної підготовки та спорту.

За словами підполковника Артема Турчинова, у майбутньому, планується впроваджувати і масштабувати вправи для курсантів різних років навчання і напрямків підготовки.

«У рамках інструкторсько-методичного заняття ми розглянули методику виконання окремих вправ, - зазначив Артем Турчинов. - Більше того, наголосили на подальшому проведенні подібних занять із поглибленим вивченням вправ з важкої атлетики, гімнастики та роботи на кардіотренажері. Також ми акцентували увагу на правильному комбінуванні вправ із різних розділів фізичної підготовки в єдине заняття».

Наступне інструкторсько-методичне заняття буде проведено з основ рукопашного бою. Планується, що заняття відбудеться під керівництвом викладача кафедри фізичної підготовки та спорту лейтенанта Володимира Катихіна. Офіцер є майстром спорту зі змішаних єдиноборств, тож його колегам буде цікаво дізнатися про ключові прийоми рукопашного бою від справжнього професіонала. 

 

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ