новини

Привітання начальника Академії з 30-тою річницею із Дня створення навчального закладу

02.01.2022 08:00

30 років у вимірі часу, наче мить, а для окремої людини чи колективу, об’єднаних спільною справою особистостей – це період для зростання, розвитку, надбання авторитету і розуміння свого місця у державі та суспільстві. 

 

У Національної академії Національної гвардії України багата історія. Це не просто пройдені роки, а довгий шлях багатьох поколінь людей, які своїми славними подвигами та звершеннями писали сторінки літопису навчального закладу. Тільки за останні десятиліття Академія виховала тисячі висококваліфікованих офіцерів. Всі вони гідно виконували і виконують свій військовий обов’язок. Усе це стало можливим завдяки наполегливій праці багатьох фахівців – як офіцерів, так і цивільних викладачів.

 

Академія навчає нас об’єднувати всі зусилля заради збереження миру в державі! Задля цього ми, впродовж усього існування навчального закладу, готуємо професійних офіцерів з урахуванням кращого міжнародного досвіду та вимог сучасності. Тож, висловлюю вдячність колективу нашого навчального закладу за повагу до курсантів, бажання виховати їх справжніми професіоналами. Я пишаюсь співпрацею з громадою – колективами інших закладів вищої освіти, театрів, музеїв, концертних залів, художніх галерей, видавництв, засобів масової інформації, волонтерами, представниками громадських організацій. Ваша увага і повага, контроль та допомога доводять нам, що ми на правильному шляху, допомагають розвиватися і відчувати потребу в тому, що ми робимо.

 

Ми впевнено йдемо вперед, застосовуючи нові технології та методики, пам’ятаємо кожну людину, яка віддала частку свого життя і душі задля розвитку Академії. Я висловлюю слова щирої подяки вам, ветерани за вашу активну життєву позицію, бажання передавати курсантам свій багатий досвід, життєву науку та за те, що залишаєтеся з нами!

 

Переконаний, що той шлях розвитку, який обрала Академія, поєднаний із досягненнями випускників усіх поколінь, назавжди буде для нас невичерпним джерелом натхнення у вихованні майбутніх захисників і захисниць України.

Вітаю наших курсантів. Ви – наша гордість і надія, наш захист, сьогодення та майбутнє! Завжди будьте гідними високого звання офіцера і випускника Національної академії Національної гвардії України!

З новим життєвим етапом усіх нас! З новим майбутнім, Академіє! І нехай воно буде тривалим, яскравим, насиченим та щасливим!

 

З повагою, начальник Національної академії Національної гвардії України генерал-лейтенант Сергій Соколовський