новини

Привітання начальника Національної академії Національної гвардії України з нагоди Дня автомобіліста і дорожника

30.10.2021 12:08

Панове офіцери, військовослужбовці військової служби за контрактом, ветерани, курсанти, солдати та колектив Академії!

 

Важко уявити собі сучасне життя, господарську діяльність та побут кожної людини без автомобільного транспорту. У цій важливій сфері беруть участь багато професіоналів. Їх праця багато в чому визначає функціонування всіх галузей господарства країни, життєдіяльність населених пунктів та мільйонів громадян.

 

Українські військовослужбовці також причетні до цього свята. Тисячі захисників України володіють спеціальністю військового автомобіліста. Серед них і офіцери, курсанти та солдати Національної академії Національної гвардії України. Хтось із вас керує підрозділом, хтось викладає, дехто займається науковими розробками та вдосконаленням автомобільної техніки, перевозить особовий склад чи вантаж, навчається чи ремонтує автомобільну техніку. Всі ви єдине ціле професії, яка вимагає високої самовіддачі, таланту і любові до своєї справи - професії військового автомобіліста.

 

Сьогодні на забезпеченні як Національної гвардії України, так і Академії з’явилося багато сучасних зразків військової техніки. У нашому закладі відкрито нові навчальні класи, класи з ремонту автобронетанкової техніки. Говорячи про сучасне та нове, важливо не забувати про тих, хто багато років працював у автомобільній сфері Академії – наших ветеранів.

 

Переважна більшість офіцерів, викладачів та військовослужбовців за контрактом Академії проходили службу в зоні АТО/ООС. Як військові автомобілісти ви виконували завдання, пов’язані із технічним забезпеченням військовослужбовців, при цьому, ризикували власним життям, безпекою і здоров’ям.  

 

З нагоди Дня автомобіліста щиро бажаю професійного розвитку, добробуту, невичерпної енергії, міцного здоров’я, нових здобутків, які сприятимуть успішній роботі! Нехай ваша життєва дорога буде легкою, техніка працює справно, а вдома завжди чекають рідні та близькі!

 

З повагою, начальник Національної академії Національної гвардії України генерал-лейтенант Сергій Соколовський