новини

В Академії Нацгвардії призначено заступника начальника Академії по роботі з особовим складом

01.02.2022 14:19

Сьогодні начальник Національної академії Національної гвардії України генерал-лейтенант Сергій Соколовський представив особовому складу Академії новопризначеного заступника начальника Академії по роботі з особовим складом полковника Лісняка Юрія Олексійовича.

Начальник Академії ознайомив присутніх з життєвим шляхом та професійним досвідом офіцера та побажав йому міцного здоров’я і професійної витримки у справі виховання майбутніх офіцерів.

Довідка:

У 2002 році Юрій Лісняк закінчив Військовий інститут внутрішніх військ МВС України за спеціальністю «Автомобілі та автомобільне господарство», у 2014 році - Академію внутрішніх військ МВС України і отримав оперативно-тактичний рівень (магістр) за спеціальністю  «Військово-соціальне управління».

Полковник Юрій Лісняк з 2002 по 2014 роки проходив службу в Управлінні Центрального ТрК ВВ МВС України.  З 2014 по 2020 рік займав посади від старшого офіцера відділення по роботі з особовим складом Управління Центрального ТУ Національної гвардії України до начальника відділення по роботі з особовим складом Центрального ТУ Національної гвардії України. З 2020 року обіймав посаду заступника начальника Навчального центру по роботі з особовим складом Національної гвардії України.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ