новини

Випускники Академії Нацгвардії пройшли попередній розподіл

02.04.2020 13:16

У Національній академії Національної гвардії України пройшов попередній розподіл курсантів командно-штабного, гуманітарного, Київського факультетів та майбутніх офіцерів оперативно-тактичного рівня.

Військовослужбовці були попередньо розподілені на посади з урахуванням напряму підготовки та навчання. Захід проходив в режимі онлайн.

На початку попереднього розподілу заступник командувача Національної гвардії України – голова комісії генерал-лейтенант Юрій Лебідь представив членів комісії особовому складу.

До складу комісії увійшли представники Головного управління за усіма напрямками діяльності. Вони володіють актуальною інформацією щодо стану справ у зоні своєї відповідальності.

«Попередньо ми ознайомилися з побажаннями усіх військовослужбовців, рейтингами та показниками навчання. Також ми проаналізували потреби Національної гвардії і вже готові розпочинати попередній розподіл курсантів», - зазначив генерал-лейтенант Юрій Лебідь.

Начальник Академії генерал-лейтенант Сергій Соколовський відмітив, що  випускники, які претендують закінчити військовий навчальний заклад з відзнакою, мають пріоритет під час вибору місця подальшого проходження військової служби.

Загалом під час розподілу були визначені майбутні посади для 216 гвардійців, серед яких 187 курсантів та 29 офіцерів.

Вже у червні цього року на військовослужбовців чекає випуск, після чого вони обіймуть свої посади у військових частинах НГУ.

Відділ міжнародних зв’язків інформації і комунікації НА НГУ