новини

Випускники Київського факультету готуються до складання державної атестації в Академії Нацгвардії

16.05.2020 09:04

43 випускники Київського факультету Національної академії Національної гвардії України прибули до Академії для підготовки та складання державних іспитів.

 «Вже через місяць ви одягнете лейтенантські погони. А наразі потрібно прикласти максимум зусиль для досягнення високих показників під час підсумкової атестації. Я впевнений, що за рівнем підготовки ви всі покажете високі результати», - звернувся до гвардійців начальник Академії генерал-лейтенант Сергій Соколовський.

Заступники начальника Академії по напрямам довели випускникам необхідну інформацію щодо проходження державної атестації та завершення навчання.

Після зустрічі з командуванням, курсанти ознайомились із навчально-матеріальною базою, досягненнями та історією Академії. Вони відвідали музей Академії, вогневий та спортивний комплекси, навчальні класи та лабораторії.

Вже завтра гвардійці убудуть до навчального центру Академії для відпрацювання практичних навиків. Там для курсантів створені всі належні умови, аби підготовка була ефективною. Державна атестація триватиме з 2 по 13 червня.

Майбутній фахівець у сфері прав і свобод людини, інтересів суспільства та держави випускник Дмитро Ростішевський посилено готується, аби успішно скласти державну атестацію.

«Щоденна робота над собою дасть змогу показати відмінний результат на іспитах. Хвилювання звісно присутнє, але ми готові підтвердити та показати наше бажання служити державі, - запевняє Дмитро. – Головне наразі  сконцентрувавшись та проявити всі свої набуті знання».

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ