новини

Заступниця міністра МВС України ознайомилася з системою підготовки курсантів

11.02.2022 16:58

Заступниця міністра внутрішніх справ Катерина Павліченко під час робочого візиту на Харківщину відвідала Національну академію Національної гвардії України.

Вона ознайомилася із умовами навчання, сучасними засобами тренувань та особливостями підготовки сучасних та вмотивованих офіцерів Національної гвардії України.

Перший заступник начальника Національної академії з навчально-методичної та наукової роботи генерал-майор Олександр Морозов розповів про історію навчального закладу та специфіку підготовки офіцерських кадрів для потреб військ. Він зосередив увагу на практичній складовій навчального процесу. Офіцери та курсанти Академії продемонстрували роботу сучасного навчально-тренувального комплексу з вогневої підготовки. Комплекс оснащений новітніми тренажерами, мультимедійними та бойовими тирами.

«Академія Нацгвардії має досить потужну навчально-матеріальну базу. І ефективна підготовка майбутніх офіцерів Національної гвардії України - вагомий вклад у безпеку держави в цілому», - зазначила  Катерина Павліченко.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ