новини

Зустріч командування з випускниками

13.06.2020 06:50

Начальник Академії Нацгвардії та офіцери відділів тилового та фінансового забезпечення провели зустріч з випускниками.

Керівний склад Академії виступив з доповідями і відповів на всі запитання випускників за своїми напрямками діяльності. Випускникам довели інформацію щодо забезпечення майбутніх офіцерів речовим майном та ознайомили з умовами та порядком виплати грошового забезпечення офіцерському складу.

Начальник Академії окреслив цілі і завдання, що стоять перед випускниками, розповів про подальші перспективи військової служби.

«Ви пройшли складний шлях від курсанта, і вже зараз ви за крок до офіцерського звання. У кожного з вас є колосальна перспектива, адже всі успішно скласти державні іспити. І офіцерська кар’єра у значній мірі залежить особисто від кожного з вас - від того, наскільки ви швидко зможете адаптуватися на обійманій посаді, приймати зважені рішення», - зазначив начальник Академії генерал-лейтенант Сергій Соколовський.

Наприкінці зустрічі представники командування запевнили, що надалі випускників чекає хоч і не простий, однак дуже цікавий шлях.

Вже у вівторок на майбутніх офіцерів чекає випуск, після чого гвардійці обіймуть посади у військових частинах Нацгвардії по всій Україні.

Відділ міжнародних зв’язків інформації і комунікації НА НГУ