12 страв на обід – міф чи реальність?
3 Грудень 2019

 

Чим годують у їдальні Академії  ?

Це питання хвилює усіх, хто хоче стати військовослужбовцем.  А особливо їх мам.

Тому у навчальному центрі Академії вирішили провести тестове приготування їжі, де надали змогу військовим обрати з 12 страв серед яких: 4 салати, 4 перших та 4 других страви.

Зголоднівши за день, хочеться підкріпити себе енергією на подальшу службу, а для цього їжа потрібна бути калорійною та багата на вибір.

Що ж пропонують у їдальні ?
Ні не «all inclusive»  але близько.

На перше, друге та салати, можна зупини свій вибір на одній з чотирьох запропонованих страв, по кожній з позицій,  з напоїв військові мають змогу обрати або чай або компот.

А якщо ви хочете побачити, як виглядають страви  та у якій кількості порція, хутчіш переходьте до перегляду відео.

Де й на чому, кухарі готують їжу, розповів Сергій Павленко, - заступник начальника кафедри технічного та тилового забезпечення.

У їдальні навчального центру  є три основні цехи з приготування продуктів:
- Гарячий цех, відповідає за приготування перших страв та гарнірів;
- Холодний цех, для приготування холодних закусок та салатів;
- М’ясний цех, потрібен для первинної обробки  м’яса та готування     напівфабрикатів;

Тож, провівши тестове приготування їжі з можливістю обирати з чотирьох страв, стає зрозуміло, що курсантам такий підхід для харчування дуже подобається. Хоча і варто зазначити, що для забезпечення такого раціону харчування, дещо потребують зміни у штаті обслуговуючого персоналу.

Сподіваємось цим відео ми зруйнували міф про те, що військовослужбовці їдять тільки польову кашу, і ви це побачили. Ну а щоб скоштувати, залишається один маленький крок-підписати контракт.

Відділ міжнародних зв`язків, інформації та комунікації НА НГУ



переглядів - 150.