новини

Представник Головного управління розповів про перспективи розвитку логістичного забезпечення НГУ

12.02.2020 17:58

В Академії пройшло бінарне заняття з магістрами-випускниками оперативно-тактичного факультету.

Доцент кафедри бойового та логістичного забезпечення Валерій Василенко та начальник відділу квартирно-експлуатаційного забезпечення Головного управління Національної гвардії полковник Денис Гуназа провели заняття щодо вимог нових нормативних документів та перспектив розвитку квартирно-експлуатаційного забезпечення НГУ.

Заняття проходило для магістрів другого року навчання усіх спеціальностей та офіцерів кафедри бойового та логістичного забезпечення.

Полковник Денис Гуназа поділився власним досвідом проходження служби та практичної діяльності, що стосується квартирно-експлуатаційних служб військових частин. Він ознайомив присутніх з новою структурою управління логістичного забезпечення на рівні ГУ НГУ, результатами роботи з КЕЗ військ у 2019 році та основними показниками фінансування на 2020 рік.

«Беззаперечним є той факт, що одним із основних аспектів забезпечення підрозділів Національної гвардії є якісне логістичне забезпечення. І сьогодні офіцери-магістри мали можливість ознайомитися з динамікою в нормативній і практичній діяльності, новими підходами у логістичному забезпеченні НГУ та висловити своє бачення щодо цих питань», - доцент кафедри бойового та логістичного забезпечення Валерій Василенко.

Крім того, офіцери обговорили модель роботи відділу приватизації житла військовослужбовців, використання ринкових підходів при здійсненні заходів з енергозбереження  у військових частинах НГУ та перспективи впровадження службово-посадового квартирного забезпечення військовослужбовців НГУ.

Вікторія Волошко