новини

Гвардійців з військових частин ознайомили з перевагами навчання в Академії Нацгвардії

16.05.2023 11:35

Офіцери Національної академії Національної гвардії України зустрілися з гвардійцями, які проходять службу у військових частинах НГУ.

Офіцери Академії розповіли військовослужбовцям про переваги навчання військових за контрактом у навчальному закладі та перспективи після його закінчення. Також військових ознайомили з вимогами, за якими здійснюється набір в умовах воєнного стану.

«З 24 лютого 2022 року Україна живе та працює в умовах повномасштабної війни з російською федерацією. Головним пріоритетом у такий період є захист України. В умовах введеного воєнного стану, Академія за будь-яких умов продовжує готувати офіцерів та здійснює набір на навчання. Тому, запрошуємо вас вступати до нашого навчального закладу, адже країні потрібні професійні військові», - зазначає викладач кафедри соціально-гуманітарних дисциплін гуманітарного факультету підполковник Ігор Данилюк.

Наприкінці заходу, нацгвардійці переглянули відеоматеріали про діяльність Академії. Усі присутні почули про історію, традиції, досягнення навчального закладу.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації і комунікації НА НГУ