новини

Командувач НГУ оцінив значне покращення умов для навчання курсантів в Академії

26.02.2020 16:41
Командувач Національної гвардії України генерал-лейтенант Микола Балан відвідав Національну академію Національної гвардії України.

Начальник Академії генерал-лейтенант Сергій Соколовський продемонстрував результати робіт, виконаних минулого року та розповів про плани на найближчий час. Крім того, вони оглянули навчально-матеріальну базу навчального закладу. А саме: вогневий та спортивний комплекси, тренажерний зал, нові навчальні класи та приміщення, які ввели в експлуатацію цього року.

«Великий обсяг робіт ми провели у минулому році в Академії, навчальному центрі, та на Київському факультеті. Ми відремонтували спеціалізовані аудиторії, де зараз вже проходять заняття з курсантами та офіцерами Академії. А цього року ввели в експлуатацію ще 3 нових приміщення», – зазначив генерал-лейтенант Сергій Соколовський.

На сьогодні у навчальному закладі проводяться ще й масштабні ремонтні роботи у шестиповерховій будівлі, де планують розмістити навчальні класи. Також проходить поточний ремонт службових приміщень Академії. Це надасть змогу розширити навчальні потужності та збільшити кількість аудиторій для проведення теоретичної та практичної підготовки фахівців.

Генерал-лейтенант Микола Балан відзначив високий рівень навчально-матеріальної бази та побутових умов військовослужбовців Академії: «Кожного року Національна гвардія проходить процес реформування, покращуються умови військової служби. В Академії постійно з’являється  нова навчально-матеріальна база, спеціалізовані полігони та містечка для профільної підготовки курсантів. Це дозволить нам отримувати випускників, які володіють всіма сучасними та актуальними знаннями сьогодення», - зазначив він.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації комунікації НА НГУ