новини

Курсанти Київського факультету отримали свідоцтво про закінчення курсу з водіння

04.05.2020 11:52

Курсанти Київського факультету Національної академії Національної гвардії України здали іспит з правил дорожнього руху та отримали свідоцтво про закінчення курсу з водіння транспортних засобів категорії «С».

Протягом свого навчання гвардійці отримували теоретичні знання з автомобільної підготовки, вивчали правила дорожнього руху та матеріальну частину техніки, яка знаходиться на забезпеченні підрозділів Національної гвардії України.

Минулого тижня майбутні офіцери здали іспит з правил дорожнього руху, будови і технічного обслуговування транспортних засобів та практичного керування автомобілем. На автодромі, обладнаному спеціальними перешкодами, гвардійці виконували прийоми маневрування, повороти та розвороти різної складності.

«Звичайно, найбільше задоволення ми отримали від безпосереднього керування транспортними засобами. Під час відпрацювання змодельованих екстремальних ситуацій на обладнаному автодромі ми виконували прийоми маневрування, розвивали уважність, а також оцінювали можливості автомобільної техніки. Мені дуже приємно, що я отримав можливість здобути кваліфікацію водія саме на факультеті, адже вона допоможе мені в подальшій службі та у повсякденному житті», - поділився своїми думками курсант випускного курсу сержант Руслан Джаман.

По закінченню курсів начальник факультету полковник Дмитро Корнієнко вручив свідоцтво курсантам, яке надає змогу в майбутньому отримати посвідчення водія відповідної категорії.

лейтенант Лілія Рибарчук