новини

Курсанти Національної академії Національної гвардії України діляться враженнями

22.02.2022 15:30

Підходять до завершення визначені строки, як 27 курсантів Національної академії Національної гвардії України проходять військову практику у військових частинах Центрального оперативно-територіального об’єднання.

За цей час вони вже ознайомилися із специфікою проходження служби у підрозділах з охорони громадського порядку, підрозділах з конвоювання та екстрадиції підсудних і наразі готові поділитися своїми враженнями.

«Військова практика – важливий етап під час навчання. Вона дає змогу вже на другому році навчання визначитися, де в подальшому майбутній офіцер бажає проходити військову службу. Хочу висловити слова вдячності керівництву військової частини 3036 за допомогу під час проходження військової практики і за набутий досвід завдяки кваліфікованим офіцерам», – зазначає курсант Дмитро Бездольний.

Курсант командного факультету Коваль Даниїл розповідає: «З самого початку мого навчання я знав, що моє покликання – це підрозділи з конвоювання. Нещодавно я залучався до служби з конвоювання на посаді помічника начальника варти у військовій частині 3054. Більше всього мені сподобалась чітка та злагоджена робота особового складу варти».

Окрім насиченого щоденного навчання, курсанти знаходять час і для корисного відпочинку. Офіцери військових частин, відповідальні за дозвілля особового складу, організовують для курсантів цікаві та пізнавальні екскурсії містом, відвідування музеїв та культурних осередків Дніпра.

Група інформації та інформації Центрального ТУ