новини

Привітання начальника Академії з Днем Національної гвардії України

26.03.2020 16:37

 

Шановні офіцери, сержанти, курсанти, солдати, службовці і ветерани Національної Академії Національної гвардії України! 

Прийміть щирі вітання з нагоди шостої річниці з Дня створення Національної гвардії України.

Всі ми є частиною військового формування, яке вже не один рік поспіль стоїть на передовій всіх загроз, що виникають перед нашою державою. Переконаний, що той шлях розвитку, який обрала гвардія і наш навчальний заклад, веде до успіху та перемоги.

У такий непростий для України час, наше головне завдання – об’єднати всі зусилля заради збереження миру в державі, захисту територіальної цілісності та забезпечення безпеки її громадян. Задля цього ми щороку готуємо професійних офіцерів з урахуванням кращого міжнародного досвіду та стандартів НАТО. Під час реформування та щоденних викликів, ми робимо все, аби програма підготовки в Академії забезпечувала всесторонню підготовку молодих офіцерів. Сучасні методи навчання, досвідчений колектив та новітні  підходи дають змогу виховати та навчити командирів, яких на сьогодні потребує Національна гвардія України.  

Я впевнений, що гвардія постійно розвивається і разом з нею наш навчальний заклад. А тим, хто кожного дня продовжує стояти на варті честі, мужності та закону, бажаю наснаги в службовій діяльності, здоров’я, благополуччя в родинах та справжнього щастя.

З повагою,

Начальник  Національної академії Національної гвардії України

генерал-лейтенант С. А. Соколовський