новини

Привітання т. в. о. начальника Національної академії з Днем Конституції України

28.06.2020 10:00

Шановні офіцери, курсанти, ветерани та працівники Національної академії Національної гвардії України!

 

28 червня 1996 рік – день, який ми не згадаємо в деталях, але про який не забудуть мільйони українців. Саме цього дня було прийнято Основний Закон, який став одним із найважливіших етапів українського державотворення та завершив багатовікове прагнення українців до незалежності.

Рівно 24 роки тому було остаточно закріплено обраний курс на розбудову незалежної, демократичної, соціальної, правової та європейської держави. 

І в цей непростий для нашої країни час, кожному з нас важливо зрозуміти цінність Конституції та неухильно дотримуватися її ключових принципів.

Національна академія Національної гвардії України виступає закладом освіти, який продовжує навчати та виховувати майбутнє покоління захисників України. Гвардійці стали одними з тих, хто більше шести років бореться з ворогом за суверенітет та територіальну цілісність нашої держави.

Будемо сподіватися, що саме українські воїни стануть тим консолідуючим фактором, який забезпечить мир та процвітання України.

Вітаючи з великим Днем Конституції, від усієї душі бажаю Вам та Вашим рідним і близьким міцного здоров’я, всеохоплюючого добра, життєвого успіху, особистого щастя, добробуту, а також невичерпної віри в майбутнє та нашу перемогу.

 

З повагою,

Т.в.о начальника  Національної академії Національної гвардії України

генерал-майор                                                              Олександр Морозов