новини

У офіцерів-магістрів заочної форми навчання розпочалася сесія

14.09.2021 16:17

Офіцери-магістри оперативного рівня, які навчаються на першому році навчання, проходять установчу сесію в Національній академії Національної гвардії України. Вона триватиме до 2 жовтня 2021 року.

Основною особливістю навчання офіцерів-магістрів заочної форми навчання, порівняно із денною є кількість годин, які відведені на самостійну роботу.

Установча сесія спрямована на ознайомлення офіцерів із предметами, які будуть винесені на екзаменаційні іспити під час зимового періоду.

«Під час установчої сесії офіцери-магістри заочної форми навчання отримують важливу інформацію, яка обов’язково стане їм в нагоді в майбутньому, - наголосив професор кафедри оперативного мистецтва полковник Юрій Бабков. – Наразі військовослужбовці із зацікавленістю слухають лекційний матеріал, що свідчить про те, що презентований викладачами матеріал є актуальним під час проходження військової служби як в Національній гвардії України, так і в інших військових формуваннях».

Відповідально підходить до занять й заступник начальника кафедри психології та педагогіки гуманітарного факультету Академії. Для офіцера найбільш цікавою з дисциплін є тактика Національної гвардії України.

«Під час підготовки отримую дуже багато цікавої інформації, яку викладачі подають на високому рівні. Намагаюся брати максимум корисного від занять, щоб потім отримані знання застосувати у освітній діяльності», - зазначив підполковник Ігор Товма.

Наступна сесія для офіцерів-магістрів заочної форми першого року навчання відбудеться у січні 2022 року.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ