новини

В Академії Нацгвардії відбувся «Міст єдності – Україна єдина»

22.02.2022 15:32

Військовослужбовці Національної академії Національної гвардії України долучилася до масштабного онлайн-заходу «Міст єдності – Україна єдина».  Онлайн-зустріч відбулася за участі представників Харківської обласної державної адміністрації, Національної академії Національної гвардії України, Харківського національного університету внутрішніх справ, Донецького державного університету внутрішніх справ, Національного університету цивільного захисту України та Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького.

В Академії Нацгвардії спілкування пройшло на кількох локаціях.

Під час форуму виступив перший заступник начальника Національної академії Національної гвардії України з навчально-методичної та наукової роботи генерал-майор Олександр Морозов. Він зазначив, що тема єднання надзвичайно актуальна для українців. Зараз час згуртуватися всім, адже сьогодні найважливіше – продемонструвати усьому світу, що ми єдині, як ніколи.

«Я хочу запевнити харків’ян, мешканців інших міст України, що всі представники системи МВС об’єднані сьогодні, як ніколи. Ми виважені, спокійні та цілком сконцентровані на головному обов’язку – забезпечити життя та здоров’я українців, спокій та порядок у кожному населеному пункті. Наша з вами єдність є обов’язковою передумовою розвитку української держави та ефективного супротиву гібридним загрозам. Сьогоднішній телеміст – яскравий приклад нашої впевненості у сьогоденні та майбутньому України», – акцентував увагу генерал-майор Олександр Морозов.

До участі у обговоренні долучилася курсантська молодь та офіцери-магістри Академії Нацгвардії. Курсанти підкреслили актуальність Дня єднання для України і запевнили, що такі заходи спрямовані на підтримку держави та згуртування суспільства.

Слухач магістратури майор Дмитро Тробюк виступив з доповіддю щодо єдності усіх формувань Міністерства внутрішніх справ та їх взаємодії з Національною гвардією України.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ