новини

100 гвардійців Академії приєдналися до легкоатлетичного забігу

29.05.2024 17:34

У Вінниці відбувся забіг «Активні парки - Забіг Вінниччина». Змагання організував Всеукраїнський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки Міністерства молоді та спорту України.

Участь у забігу взяли 100 військовослужбовців Національної академії Національної гвардії України з числа офіцерів та курсантів. До змагань доєдналися й діти військовослужбовців.

Для учасників організатори підготували чотири дистанції: 10 кілометрів, 5 кілометрів, 100 метрів для дітей від 6 до 12 років та скандинавська ходьба 5 кілометрів.

Військовослужбовці Академії долали дистанцію у 5 км та 10 км, а діти офіцерів – у 100 м.

Кращий результат серед військовослужбовців Академії на дистанції 5 км отримали:

- курсант командно-штабного факультету Максим Мельник з результатом 22 хв 01 с;

- курсант командно-штабного факультету Дмитро Фіндюк з результатом 22 хв 09 с.

Кращий результат серед військовослужбовців Академії на дистанції 10 км отримав курсант командно-штабного факультету Артур Котович з результатом 44 хв 25 с.

«Я з радістю долучився до сьогоднішнього забігу. Намагаюся якомога більше підтримувати такі ініціативи та постійно фізично розвиватися. Цього разу брав участь у забігу на 10 кілометрів. Увійшов у десятку найкращих серед шістдесяти учасників. Закликаю усіх брати участь у таких заходах», - зазначає курсант Артур Котович.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ