новини

В Академії проходять курси підвищення кваліфікації з питань організації кадрової роботи

04.10.2017 07:53

На базі Національної академії розпочалися курси підвищення кваліфікації з питань організації кадрової роботи.

Офіцери груп, відділень кадрової роботи та старші помічники начальників штабу зі стройової частини та кадрів проходять курси післядипломної освіти в Національній академії Нацгвардії.

Протягом двох тижнів офіцери здобуватимуть нові знання та практичні навички в галузі організації кадрової роботи. Наприкінці зборів, на них очікуватиме фінальна перевірка здобутих знань та вручення дипломів.

З прибуттям до Академії, військовослужбовцям продемонстрували фільми про навчальний заклад та провели екскурсію в музеї, ознайомивши з історією Національної академії.

За різнобічною тематикою занять офіцери розпочали вивчати питання щодо організації і ведення службового діловодства у військових частинах Національної гвардії України, порядок підготовки наказів по особовому складу та перелік документів, які є підставою для їх видання, порядок оформлення матеріалів для надання статусу учасника бойових дій та багато інших. Також передбачений курс вивчення іноземних мов, де офіцери будуть підвищували рівень знань англійської мови.

«Для мене дані курси є надзвичайно важливими, адже отримані нові знання в Академії я буду використовувати в подальшій  професійній діяльності. Цікаво побудовані заняття надають можливість нам, офіцерам, швидко та ефективно вивчати викладений матеріал», - зазначила офіцер відділення кадрів, молодший лейтенант Марія Павлова.

Прес-служба НА НГУ