новини

В Національній академії пройшов огляд на кращу навчально-матеріальну базу з фізичної підготовки і спорту

04.10.2017 11:24

[wpeslider id=38330]

В Національній академії відбувся огляд на кращу навчально-матеріальну базу з фізичної підготовки і спорту в Національній гвардії України.

Метою заходу є подальше всебічне вдосконалення фізичної підготовки та активізація фізкультурно-оздоровчої і спортивно-масової роботи серед військовослужбовців, удосконалення та розвиток навчально-матеріальної бази та створення належних умов для проведення занять з фізичної підготовки.

Комісія на чолі з начальником служби відділу фізичної підготовки та спорту Головного управління НГУ підполковником Олегом Гаркавим здійснила перевірку переносної навчально-матеріальної бази підрозділів, спортивних куточків підрозділів, спортивного інвентарю для обладнання місць для занять з фізичної підготовки.

«Навчально-матеріальна база знаходиться на належному високому рівні. В навчальному закладі функціонують – тренажерний комплекс, майданчик для ігрових видів спорту, відкритий майданчик для бігу на різні дистанції та занять силовими вправами та два майданчики для проведення спортивно-масової роботи. Тому я вважаю, що для військовослужбовців Академії створені усі умови для всебічного розвитку фізичної підготовки», - зазначив підполковник Олег Гаркавий.

Прес-служба НА НГУ