новини

Особовий склад інженерно-технічного факультету показав високий результат під час огляду фізичної підготовки і спортивно-масової роботи

05.10.2017 17:25

В рамках проведення другого етапу огляду на кращу організацію фізичної підготовки і спортивно-масової роботи серед військових частин безпосереднього підпорядкування Національної гвардії України у навчальному центрі були перевірені досягнення особового складу інженерно-технічного факультету Академії.

Курсанти факультету разом з офіцерами здавали нормативи: «Підтягування на перекладині», «Біг на 100 м», «Біг на 3000 м» та «Загальна контрольна вправа на єдиній смузі перешкод».

«Навчально-матеріальна база Академії та навчального центру дає змогу проводити якісні фізичні тренування особового складу. У навчальному центрі обладнано дві смуги перешкод – загальновійськова та спеціальна для тренування майбутніх офіцерів підрозділів спеціального призначення. Хоча, весь особовий склад, з метою гартування та підвищення фізичної витривалості, протягом навчання регулярно проходить тренування на обох смугах. Курсанти сьогодні показали гарний результат і побачили свій рівень підготовки перед здачею державних екзаменів, що очікують їх вже наприкінці навчального року», - зазначив голова комісії - начальник служби відділу фізичної підготовки та спорту Головного управління НГУ підполковник Олег Гаркавий.

Перевірка тривала в навчальному центрі протягом одного дня. Курсанти та офіцери активно підтримували один одного під здачі нормативів.

«Курсанти четвертого року навчання та офіцери підрозділів показали гарний приклад молодшим курсам. Я задоволений загальною оцінкою, яку отримав факультет і в подальшому ми плануємо ці результати лише покращувати регулярними тренуваннями», - підвів підсумок огляду начальник інженерно-технічного факультету Академії полковник Владислав Єманов.

Прес-служба НА НГУ