новини

В Академії триває здача заліків з фізичної підготовки в рамках огляду

06.10.2017 15:43

В Національній академії проходить другий етап огляду на кращу організацію фізичної підготовки і спортивно-масової роботи серед військових частин безпосереднього підпорядкування Національної гвардії України.

Залік склав особовий склад командно-штабного та гуманітарного факультетів Академії.

Основні зусилля військовослужбовців були спрямовані на здачу нормативів: «Підтягування на перекладині», «Біг на 100 метрів», «Біг на 3000 метрів» та «Загальна контрольна вправа на єдиній смузі перешкод».

Курсанти факультетів разом з офіцерами були максимально вмотивовані на найкраще складення заліків.

«Кожен військовослужбовець зобов’язаний бути професіоналом. Приємно, що курсанти зуміли виконати всі нормативи та показали гарні результати. Високі результати досягнуті завдяки постійним заняттям з фізичної підготовки, на яких особовий склад факультету удосконалює свої загальні та спеціальні фізичні якості», – прокоментував заступник начальника гуманітарного факультету по роботі  з особовим складом підполковник Олександр Загребельний.

«Фізична підготовка не тільки загартовує тіло, а й впливає на морально-ділові якості, підвищує впевненість і рішучість, спроможність якісно виконувати бойові завдання за призначенням. Я задоволений гарним результатом нашого факультету. Курсанти вкотре продемонстрували високі результати», - зазначив заступник начальника командно-штабного факультету з навчальної роботи – начальник навчальної частини полковник Володимир Антонець.

Подолавши дистанції та виконавши нормативи, військовослужбовці ще раз підтвердили свої професійні та силові якості.

Прес-служба НА НГУ