новини

Майбутні командири підрозділів агітували харків’ян вступати до лав Національної гвардії України

10.10.2017 08:10

В парку «Майдан захисників України» курсанти та офіцери командно-штабного факультету Академії  розповіли школярам, ліцеїстам та цивільній молоді Харкова про особливості нашого навчального закладу та перспективи, які вони можуть отримати під час навчання в Національній академії Національної гвардії України.

Під час проведення агітації, курсанти роздавали презентаційні листівки з перевагами контрактної служби та навчання в Академії.

Досить велика частина молоді була зацікавлена навчанням у нашому виші. Присутні, в яких виникали питання, мали змогу отримати повну інформацію від курсантів та заступника начальника факультету по роботі з особовим складом полковника Сергія Волошко.

Жвавий інтерес проявили не лише хлопці, а й дівчата, їх зацікавив той факт, що і вони можуть навчатися в Академії.

Під час агітації для усіх присутніх парадний розрахунок командно-штабного факультету показав майстерність володіння шаблями офіцерськими та карабінами. Пісенні композиції виконали Ірина Таволжанська та Марина Репринцева.

«Я ще більше переконався, що хочу вступити саме до лав Національної гвардії. До того ж, тут гарний вибір спеціальностей і я вже свій вибір зробив - хочу навчатись на командно-штабному факультеті», - зазначив кадет Денис Пархоменко.

Присутнім дуже сподобався захід, адже дуже багато юнаків уже давно  мріють одягнути військову форму та стати під прапори Національної гвардії України з метою захищати та дбати про український народ.

Прес-служба НА НГУ