новини

Спортивні змагання до Дня захисника України

10.10.2017 08:20

В навчальному центрі Національної академії Національної гвардії України відбулося спортивне свято, приурочене Дню захисника України.

В змаганнях взяли участь дві курсантські команди від інженерно-технічного та гуманітарного факультетів. Головним суддею змагань став начальник навчально-спортивного комплексу Академії лейтенант Олексій Конєв.

Упродовж години молоді гвардійці мали змогу позмагатися за звання переможця. Змагання були поділені на 4 етапи.

В естафеті 4 по 300 метрів здобула перемогу команда інженерно-технічного факультету, показавши блискавичні результати.

На смузі перешкод перемогу виборола команда гуманітарного факультету, яка довела, що вони є найкращими у виконанні даної вправи.

У військовій естафеті, яка складалася з випробовування по перекиданню колеса, рукоходу, перенесення двох ящиків з боєприпасами, перенесенні пораненого, першою була команда інженерно-технічного факультету.

Фінальним етапом спортивного свята стало перетягування канату, в якому свою перевагу показала збірна команда автомобілістів та зброярів.

«Так сталось, що по закінченню огляд-конкурсу спортивної роботи в Академії, у нас з’явилась можливість чудово провести вільний час в спортивній, безкомпромісній боротьбі. Сьогодні змагалися дві команди. Відзначаю те, що на стадіоні, перш за все, відчувалася дружня атмосфера та безкомпромісна боротьба. Весь особовий склад отримав велике задоволення. Такі заходи необхідно постійно проводити між підрозділами в навчальному центрі і нехай це стане доброю традицією», - зазначив начальник інженерно-технічного факультету полковник Владислав Єманов.

За кожний вид змагань переможці отримали солодкі подарунки від управління факультетів.

Велику роль під час змагань зіграли вболівальники обох команд, які активно підтримували бадьорий настрій воїнів-спортсменів.

«Спорт - це наше дихання, биття наших молодих сердець, сердець справжніх патріотів України. Це ритм нашого життя, що формує культуру оптимізму, бадьорості та звитяги», - розповідає старший сержант гуманітарного факультету Андрій Шуляк.

Олександр Загребельний, Ярослав Павлов,

фото Дениса Терещенка та Марії Дробик