новини

На командно-штабному факультеті вшанували кращих військовослужбовців

09.10.2017 14:47

В Національній академії вшанували кращих військовослужбовців командно-штабного факультету.

У центрі культури Академії для особового складу факультету було влаштовано свято з нагоди вшанування кращих військовослужбовців. Захід був ініційований визначенням кращих у трьох номінаціях: відмінники навчання та науковці, спортсмени та сержанти.

Після цього відбулася церемонія заохочення кращих військовослужбовців. Присутні мали змогу почути коротеньку інформацію про військовослужбовців, де були указані їх найголовніші події в житті та подальші цілі щодо розвитку їх військової кар’єри.

По закінченню офіційної частини розпочався святковий концерт.

Марина Репринцева та Ірина Таволжанська привітали своїх колег гарними піснями, Валерія Узлова та Лілія Зінченко доповнили концертну програму яскраво-молодіжними танцями.

Наприкінці заходу, слова вдячності висловив заступник начальника факультету по роботі з особовим складом полковник Сергій Волошко.

«Черговий раз ми вшановуємо кращих військовослужбовців факультету, які досягли гарних результатів у навчанні та військовій дисципліні. Я хотів би відзначити, що ваші успіхи в службі та навчанні в значній мірі стали можливими завдяки належному вихованню, яке ви отримали у сім’ї, турботі й підтримці», – зазначив він.

Тож із впевненістю можна сказати, що вихідний день для командно-штабного факультету виявився дуже цікавим та позитивним.

курсант Анастасія Кузьміна,

фото автора