новини

В Національній Академії відбулася зустріч з дружинами військовослужбовців факультету економіки та менеджменту

09.10.2017 15:04

На факультеті Економіки та менеджменту відбулась зустріч заступника начальника факультету по роботі з особовим складом полковника Анатолія Желаго із дружинами військовослужбовців-курсантів.

Захід було сплановано, організовано та проведено у рамках військово-соціальної роботи із сім’ями  військовослужбовців та спрямовано на виявлення можливих проблемних питань.

Жінки поділилися своїм баченням проблем, що виникають у родинах військовослужбовців, та висловили пропозиції щодо їх вирішення, виходячи з власного досвіду.

Звертаючись до дружин, полковник Анатолій Желаго зазначив: «Якість засвоєння програми навчання, результати службово-бойової діяльності і просто настрій військовослужбовця напряму залежать від морально-психологічного стану, а останній в першу чергу формується в сімї. Тому звертайте на це належну увагу, будьте як і належить справжній дружині - міцним тилом, берегинею родинного тепла та затишку».

На завершення зустрічі полковник Анатолій Желаго запросив дружин військовослужбовців на День відкритих дверей, який відбудеться в Академії та на організовану поїздку сім’ями до «Фельдман-Екопарку».

старший лейтенант Дмитро Бурченков

фото молодшого сержанта Артема Шевченка