новини

Курсанти Академії розповіли жителям Харкова про переваги служби у Національній гвардії

10.10.2017 17:10

Військовослужбовці факультету «Економіки та менеджменту» розповіли про переваги служби та навчання у Національній академії Національної гвардії України. Акцію провели на площі Конституції міста Харкова.

[wpeslider id=38667]

З метою більш детального ознайомлення  харків’ян та гостей першої столиці із діяльністю Національної гвардії в цілому та умовами навчання в її єдиному виші - Національній академії Національної гвардії України, особовий склад факультету «Економіки та менеджменту» провів професійно-агітаційну роботу.

Пересічні перехожі мали змогу ознайомитись із зразками форми одягу, яка використовується військовослужбовцями у повсякденній діяльності, екіпіровкою та спеціальними засобами, які застосовується при виконанні службово-бойових завдань різного характеру.

Особлива увага громадян була прикута до яскравих банерів та буклетів, які наочно висвітлюють діяльність НГУ, цілком обґрунтовано формуючи позитивний імідж нашого військового формування із правоохоронними функціями.

Курсанти Анастасія Божко та Анастасія Беспалько розповідали зацікавленим громадянам про навчальний процес й життя курсантів, перспективи навчання в Академії, наголошуючи на правильному виборі ними професії та упевненості у майбутньому.

«Імідж Національної гвардії зростає, і це помітно по людям, які готові присвятити своє життя військовій службі. Серед бажаючих дізнатися якомога більше інформації було чимало дівчат», - зазначив полковник Анатолій Желаго.

Мешканці Харкова з зацікавленням спілкувались з військовослужбовцями, ставили питання, отримували вичерпні відповіді.

 старший лейтенант Дмитро Бурченков,

фото Артема Шевченко