новини

На командно-штабному факультеті відбувся оглядовий конкурс кращих стройових розрахунків

11.10.2017 15:51

На стройовому плацу Національної академії курсанти командно-штабного факультету представили свій курс та показали свої уміння і навички у виконанні військових прийомів.

В конкурсі на виявлення старанності та майстерності, курсанти  факультету показали стройову підготовку під час наступних прийомів:покладання квітів до стели, презентування лінійних, прапороносного взводу та прапороносної групи. Заступник начальника факультету по роботі з особовим складом полковник Сергій Волошко та т.в.о. заступника начальника факультету полковник Володимир Антонцець оцінили рівень кожного з курсів та визначили їх по відповідним місцям. Найкращими по всім видам військових прийомів стали курсанти 3 та 4 років навчання.

«Курсанти командно-штабного факультету встигають не тільки добре навчатись, а й майстерно володіють стройовими прийомами. Рівень вашої фахової підготовки відповідає високим вимогам», - зазначив т.в.о. начальника Академії  полковник Сергій Мартиненко.

Наприкінці оглядового конкурсу, хлопці та дівчата продемонстрували показовий виступ з шаблями та карабінами - головний атрибут командно-штабного факультету.

Всі військовослужбовці проявили певну активність до стройового заходу та показали гарний результат.

Анастасія Кузьміна,

фото Яни Щербини