новини

Офіцери Академії готуються до проведення занять з молодим поповненням строковиків

12.10.2017 08:30

З посадовими особами управлінської ланки були проведені планові заняття, протягом яких особовому складу довели основні положення програми з бойової та спеціальної підготовки підрозділів Національної гвардії України та виховання почуття відповідальності при підготовці та введенню поповнення в бойову службу.

Відкрив заняття т.в.о начальника Національної академії полковник Сергій Мартиненко. Він звернув увагу на завдання офіцерів та сержантів з навчання і виховання поповнення на навчальному зборі.

«Посада командира та начальника завжди вимагала високої професійної підготовки та обізнаності у військовій справі. Офіцерський склад, який займає посади начальників курсів та командирів рот несуть відповідальність за все, що відбувається в їх підрозділах», - зазначив полковник Сергій Мартиненко.

Протягом занять, присутні обговорили положення програми з бойової та спеціальної підготовки підрозділів Національної гвардії України, які будуть відпрацьовуватись протягом навчальних зборів та методики вивчення морально – психологічних якостей особового складу. Крім того, офіцери розглянули питання щодо порядку проведення соціально-психологічної роботи на навчальному зборі і адміністративної відповідальності військовослужбовців за вчинення військових правопорушень.

Керівництво Академії всіляко сприяє професійній підготовці командирів та начальників, які готують майбутніх офіцерів для Національної гвардії України.

Прес-служба НА НГУ