новини

Святковий концерт з нагоди Дня захисника України, українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці в Академії НГУ

13.10.2017 17:37

Офіцери, викладачі, курсанти, студенти, гості та ветерани були запрошені до центру культури Національної академії Національної гвардії України на святковий концерт.

[wpeslider id=38893]

Урочистості розпочалися з внесення бойового прапору Національної академії та виконання Державного Гімну України.

Зі словами привітання до присутніх звернувся т.в.о начальника Академії полковник Сергій Мартиненко: «День козацтва, свято Пресвятої Богородиці та День захисника України є традиціями, які ми шануємо, оскільки це є запорукою нашої перемоги. Академія гідно виконує свою головну задачу – готує висококваліфіковані кадри для Нацгвардії. Наші науково-педагогічні працівники своїм словом і ділом формують свідомість наших випускників, здатних гідно захищати нашу державу. Попередні покоління навчили наших курсантів гартувати свою волю, чесно й добросовісно виконувати свої обов’язки в різноманітних ситуаціях. Головним для військовослужбовця сьогодення є захист своєї Батьківщини. У канун цих свят бажаю всім присутнім здоров’я, наснаги, нових творчих успіхів та мирного неба над головою».

На адресу Академії надійшло привітання від командувача Національної гвардії України генерал-полковника Юрія Аллерова.

З нагоди свята наказом командувача Національної гвардії офіцери навчального закладу були відзначені черговими званнями, заохочувальними відзнаками, преміями та подяками. За старанність, розумну ініціативу, сумлінне виконання службових обов’язків оголошено подяку 27 військовослужбовцям.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять загиблих в роки Другої світової війни, під час проведення антитерористичної операції та під час охорони громадського порядку в місті Київ.

Після урочистої частини яскраву концертну програму продемонстрував великий академічний Слобожанський ансамбль пісні і танцю під керівництвом народного артиста України Бориса Колногузенка.

Військовослужбовці з радістю зустріли митців та від усієї душі дякували артистам за отримані приємні емоції.

Щирі оплески, святкова атмосфера, що панувала у залі, на сцені та за її лаштунками – все це додало гарних вражень і зробило концерт пам’ятною подією.

Вітаємо усіх із Днем захисника України, з Днем Українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці та бажаємо кожному миру, злагоди та єдності у рідній державі.

 

Прес-служба НА НГУ