новини

Офіцери Академії були заохочені на міських та обласних заходах з нагоди Дня захисника України

13.10.2017 17:30

Голова Харківської  обласної державної адміністрації Юлія Світлична з нагоди Дня захисника України зустрілась з представниками усіх військових формувань області.

«Я вдячна кожному з вас та вашим військовим товаришамза ту роботу, яку ви виконуєте. Саме завдяки вам ми всі однією стіною готові стояти за благополуччя і добро. Саме вам слова великої щирої подяки за те, що ви кожного дня відтворюєте ту вагому і величну славу козацького роду», - звернулась до присутніх Юлія Світлична.

Голова обласної ради вручила нагороди, грамоти та подяки присутнім. Начальник інженерно-технічного факультету Академії полковник Владислав Єманов був заохочений почесною грамотою за вагомий внесок у навчання та підготовку майбутніх офіцерів Національної гвардії України.

На урочистих заходах харківського гарнізону були заохочені начальник докторантури та ад’юнктури Академії полковник Олександр Біленко та начальник відділу міжнародних зв’язків, інформації та комунікації майор Василь Омельченко. Святковий концерт відбувся на базі Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба. Крім військовослужбовців гарнізону, були нагороджені волонтери Харкова та члени громадських організацій.

Під час урочистостей  неодноразово наголошувалося, що військові та волонтери доклали величезних зусиль, стримали ворожий наступ на нашій землі і не дали миру похитнутись у нашій області.

Прес-служба НА НГУ