новини

В Академії пройшли курси підвищення кваліфікації з питань організації кадрової роботи

17.10.2017 16:10

Протягом двох тижнів офіцери груп, відділень кадрової роботи та старші помічники начальників штабу зі стройовою частини та кадрів на базі Національної академії навчалися та ділилися своїм досвідом.

За різнобічною тематикою занять військовослужбовці розглянули великий обсяг документів щодо організації і ведення службового діловодства у військових частинах та вдосконалювали свої навички у загальних предметах навчання. На заняттях значну увагу приділяли психологічному вивченню особистості військовослужбовця Національної гвардії України. Обов’язковим став і курс вивчення іноземних мов, де офіцери підвищували рівень знань англійської та пообіцяли й надалі розвиватися у цьому напрямку.

По завершенню курсів, перший заступник начальника Національної академії Національної гвардії України з навчально-методичної та наукової роботи полковник Олександр Морозов вручив всім офіцерам сертифікати про проходження курсів та грамоти.

«Кожен з вас навчився чомусь новому і зміг побачити, над чим необхідно в подальшому працювати. Запам’ятайте, що ви займаєте відповідальні посади у військах і робите вагомий внесок у розвиток організації служби військ Національної гвардії України. Тому продовжуйте навчання і вдосконалення вже у пунктах постійної дислокації», – зазначив полковник Олександр Морозов.

«На мою думку, дані курси виявилися насиченими й інтенсивними. В Академії працюють досвідчені викладачі, які за роки військової служби пройшли довгий шлях і мають великий багаж знань, аби поділитися із нами», - зазначила офіцер відділення кадрів, молодший лейтенант Марія Павлова.

Прес-служба НА НГУ