новини

В Академії НГУ відбувся день професійної підготовки офіцерів структур по роботі з особовим складом

18.10.2017 10:04

Офіцерами відділу по роботі з особовим складом був проведений інструктаж методичних занять та надана допомога в організації роботи.

Протягом дня офіцерами були розглянуті питання за напрямками, а саме, методичні рекомендації щодо підбиття підсумків навчання, роботи щодо зміцнення військової дисципліни, організації служби військ, експлуатації озброєння та військової техніки у навчальній групі і відділенні та особливості проведення військово-соціальної та душпастирської роботи  в підрозділі.

Під час заняття заступник начальника Національної академії Національної гвардії України по роботі з особовим складом полковник Микола Товма підвів підсумки стану військової дисципліни за жовтень 2017 року та поставив основні завдання на наступний місяць.

На інструкторсько-методичному занятті начальник відділу по роботі з особовим складом полковник Юрій Драган довів до військовослужбовців питання щодо методики планування роботи з особовим складом Академії та місце та роль заступника командира підрозділу щодо підтримки статусу сержантів.

«Проведення днів професійної підготовки з офіцерами структур по роботі з особовим складом є вкрай необхідними. Адже на сьогоднішньому занятті є 5 офіцерів, які знаходяться на своїх посадах менше 2 місяців і потребують підтримки зі сторони командування Академії та своїх колег. Тільки знання своєї роботи та вміння працювати з людьми є запорукою виховання справжніх патріотів держави», - зазначив офіцер відділу по роботі з особовим складом майор Микола Черніченко.

підполковник Руслан Мусевич