новини

Бінарне заняття на кафедрі службово-бойового застосування

18.10.2017 01:58

Науково-педагогічний склад кафедри службово-бойового застосування військових частин активно втілює в навчальний процес вимогу командувача Національної гвардії України щодо залучення до проведення занять офіцерів військ, що мають досвід виконання завдань в зоні АТО та під час виконання завдань за призначенням на території України.

Так, доцентом кафедри службово-бойового застосування військових частин підполковником Ігорем Луговським було проведено заняття з дисципліни «Військова розвідка у Національній гвардії України» за темою «Методика оцінки противника при виконанні завдань за призначенням». До проведення даного заняття був залучений начальник відділу розвідки штабу Головного управління Національної гвардії України, який має великий досвід з питань організації розвідки при виконанні завдань в зоні АТО. Під час заняття він довів висновки з аналізу воєнно-політичної обстановки довкола України та в зоні проведення АТО, розглянув особливості збору, обробки та доведення до командирів (начальників) розвідувальних даних про противника з використанням БПЛА та розкрив перспективи розвитку і новітні підходи до організації розвідки в Національній гвардії України.

«Участь в проведенні заняття офіцера, що має такий великий бойовий досвід при виконанні завдань в зоні проведення АТО та під час виконання завдань за призначенням на території України безсумнівно підвищило актуальність теми заняття та зробило його більш інформаційним», – зазначив підполковник Луговський І.С.

підполковник Максим Адамчук