новини

На Київському факультеті пройшли навчально-методичні збори

18.10.2017 16:07

Протягом тижня начальник навчально-методичного центру Національної академії Національної гвардії України полковник Володимир Тробюк перебував на Київському факультеті з метою надання практичної допомоги з організації освітньої діяльності.

За його безпосередньої участі були організовані та проведені навчально-методичні збори з науково-педагогічними працівниками та керівним складом підрозділу, метою яких було підведення підсумків роботи за основними напрямками освітньої діяльності та визначення подальших практичних заходів щодо вдосконалення навчально-виховного процесу у 2017-2018 році.

Із вступним словом до особового складу звернувся начальник Київського факультету полковник Дмитро Корнієнко. Щодо стану роботи з особовим складом  у 2016-2017 навчальному році та основних завдань на 2017-2018 рік виступив заступник начальника факультету по роботі з особовим складом підполковник Олег Ольшанський.

«Головною метою факультету є підготовка висококваліфікованих офіцерських кадрів для Національної гвардії, які будуть здатні виконати поставлені задачі. Сьогодні перед кожним колективом, офіцером, викладачем стоять завдання з якісної підготовки офіцерів, не тільки теоретичної, а й практичної. Тож  треба використовувати кожну можливість підвищення свого наукового рівня задля відповідності ліцензійним умовам освіти України», - додав під час своєї доповіді начальник навчально-методичного відділення Київського факультету підполковник Андрій Плаксін.

Полковник Володимир Тробюк, підводячи підсумки своєї доповіді, визначив напрямки роботи коллективу щодо покращення методики навчання, удосконалення професійної майстерності науково-педагогічного складу та сучасної навчально-матеріальної бази.

молодший лейтенант Альона Крижановська,

фото Віталія Войчука