новини

Бінарне заняття – інтегрований підхід викладання навчального матеріалу

19.10.2017 11:00

В Національній академії Нацгвардії з офіцерами-слухачами магістерського рівня було проведено бінарне заняття.

З метою набуття слухачами оперативно-тактичного рівня компетентностей, визначених командувачем Національної гвардії України, старшим викладачем кафедри службово-бойового застосування військових частин Олександром Шаповалом було проведено заняття бінарним способом. Заняття пройшло з дисципліни Управління повсякденною діяльністю військової частини Національної гвардії України за темою "Оцінювання бойової підготовки".

Цей спосіб передбачає залучення офіцерів вищих органів управлінь – фахівців за відповідними напрямками діяльності гвардії. Під час проведення даного заняття начальник відділу фізичної підготовки і спорту Головного управління Національної гвардії України полковник Сергій Лещеня провів аналіз організації фізичної підготовки в країнах-членах НАТО, розкрив перспективи розвитку та новітні підходи до оцінювання фізичної підготовки в Національній гвардії України.

"Такий вид діяльності викликає високу мотивацію, стимулює творчий пошук. Бінарні заняття розвивають аналітичні можливості, мають великий виховний потенціал, допомагають перенести вже сформовані навички та вміння в нові сфери діяльності. Не викликає сумніву, що участь полковника Сергія Лещені підвищила актуальність теми заняття і зробила його більш обширним та повчальним. Я впевнений, що дане заняття сприятиме кращому засвоєнню матеріалу та сформує у Нацгвардійців навички самоосвіти", – зазначив старший викладач кафедри службово-бойового застосування Олександр Шаповал.

Автор полковник Ігор Ролін