новини

Київський факультет Академії продовжує вдосконалювати навчально-матеріальну базу

20.10.2017 09:09

На Київському факультеті Національної академії почала функціонувати навчальна бібліотека.

Під час візиту начальника навчально-методичного центру Національної академії Національної гвардії України полковника Володимира Тробюка, у користування Київського факультету було передано значну кількість юридичної, військової, історичної та іншої навчальної літератури.

Керівництвом факультету була проведена робота щодо облаштування приміщення, результатом проведеної роботи стало відкриття та введення в експлуатацію функціонування бібліотеки. Відтепер, за необхідності, курсанти проводитимуть години самостійної підготовки у стінах бібліотеки, серед книг, і завжди зможуть знайти необхідний їм матеріал.

«Ми вдячні управлінню Академії Нацгвардії за плідну співпрацю з нашим факультетом. Бібліотека є важливим джерелом пізнання кожного навчального закладу. Вона виконує роль центру інформаційного забезпечення навчального, наукового, культурного процесів та обміну інформацією. Курсанти матимуть змогу швидше та якісніше підготуватись до занять завдяки матеріальній базі, яку нам надали. Ми будемо робити все можливе, щоб її покращувати та оновлювати», - зазначив начальник Київського факультету полковник Дмитро Корнієнко.

Київський факультет Національної академії національної гвардії України це  відокремлений підрозділ Академії, який здійснює підготовку фахівців за державним замовленням першого (бакалаврського) освітнього рівня за спеціальністю «право», з спеціалізацією «службова діяльність підрозділів Національної гвардії України».

молодший лейтенант Альона Крижановська,

фото автора