новини

З курсантами-випускниками було проведено заняття в навчальному центрі

23.10.2017 14:00

З особовим складом групи спеціального призначення командно-штабного факультету було проведено заняття з тактико-спеціальної підготовки.

На занятті в навчальному центрі Національної академії курсанти набували практичних навичок із супроводження і охорони високопоставлених чинів влади. Одним із навчальних питань було відпрацювання різних варіантів дій під час виникнення надзвичайних ситуацій, а саме: напад, поява агресивно-налаштованих осіб  та застосування ними вибухівки.

Заходи такого роду вимагають від нацгвардійців налагодженої командної роботи кожного військовослужбовця, загостреної уваги, пильності та неабиякої самовідданості. Курсанти проявили великий інтерес до заняття та застосували усі теоретичні знання на практиці. А набуті ними практичні навички надають змогу впевнено діяти під час виконання службово-бойових завдань.

«Напружений ритм проведення таких занять максимально наближує нас до бойової обстановки. В майбутньому ми будемо впевнено діяти під час таких ситуацій та подолаємо будь-які перешкоди на нашому шляху», - поділився своїми враженнями Владислав Приліпа.

Олексій Бистріченко,

Фото автора