новини

Особовий склад командно-штабного факультету провів професійно-агітаційну роботу для вихованців кадетського корпусу

24.10.2017 17:23

В «9 гарнізонному будинку офіцерів» гвардійці розповіли вихованцям кадетського корпусу про переваги навчання та служби в Національній академії Національної гвардії України.

Гвардійці розповіли про навчальний процес і побут курсантів в Академії. Особлива увага кадетів була прикута до яскравих банерів та буклетів, які наочно висвітлюють діяльність навчального закладу, цілком обґрунтовано формуючи позитивний імідж нашого військового формування із правоохоронними функціями.

Крім того, курсанти влаштували справжнє свято для своїх молодших побратимів - кадетів. Присутнім продемонстрували новітнє озброєння та засоби захисту, які використовуються підрозділами Національної гвардії України, представили новітні моделі радіостанцій. Кадети власноруч спробували налагодити зв’язок один з одним, у цьому їм допомагала сержант Анастасія Олійник. Вона розповіла про тактико-технічні характеристики засобів зв’язку та їх практичне використання.

На концерті своїми чарівними піснями здивували призери та лауреати музичних конкурсів: Ірина Таволжанська, Марина Репринцева, Ольга Раєнко та Микола Золочевський. Хлопці першого року навчання виконали популярні  пісні з музичними інструментами, чим підняли настрій вихованцям кадетського корпусу. Також кадетам було продемонстровано гордість командно-штабного факультету -  парадний  розрахунок з карабінами і шаблями.

«Я хочу подякувати всьому особовому складу командно-штабного факульту, який завітав до нас. Нам всім дуже сподобались виступи курсантів. Такі заходи допомагають зробити правильний вибір на шляху свого майбутнього і я вже впевнений, що наступного року я вступлю до Національної академії Національної гвардії України», - поділився своїми враженнями вихованець кадетського корпусу Михайло Нестеренко.

Вихованці кадетського корпусу з зацікавленням спілкувались з військовослужбовцями, ставили питання, отримували вичерпні відповіді.

Яна Щербина,

фото автора