новини

В Академії розпочались збори з офіцерами підрозділів по роботі з особовим складом

25.10.2017 15:31

Начальники відділень (груп) по роботі з особовим складом територіальних управлінь, з’єднань та військових частин протягом двох днів будуть вивчати та обговорювати останні зміни та нововведення, що стосуються їх безпосередньої роботи, а також підведуть підсумки роботи за попередній період діяльності.

Розпочались збори із стройового огляду та доведення плану роботи протягом зборів. Начальник управління по роботі з особовим складом головного управління Національної гвардії полковник В’ячеслав Ященко наголосив на якісну організацію заходу та плідну роботу кожного офіцера.

Після проведення перевірки учасники ознайомились з навчально-матеріальною базою Академії. Вогневий комплекс, класи з тренажерами БТР 4Є, клас ситуаційного моделювання, навчально-спортивний комплекс, кафедра управління діями підрозділів із засобами військового зв’язку – довели, що майбутніх офіцерів Національної гвардії навчають на сучасному обладнанні і створені всі умови для розвитку та професійного зростання курсантів.

Офіцери відвідали музей Академії, що показує всі етапи розвитку та становлення навчального закладу. Експозиції музею постійно доповнюються, тому кожен візит до нього є цікавим для всіх категорій військовослужбовців з військ.

Особливу увагу гостей привернуло дефіле духового оркестру Академії. Військові музиканти виконали на плацу навчального закладу декілька композицій та заслужено отримали оплески від офіцерів з усієї України.

Після вступної частини у офіцерів розпочались заняття, які протягом двох днів проводитимуть представники Головного управління, офіцери та викладачі Національної академії.

«Ми завжди відповідально ставимось до планування та проведення таких важливих заходів. Наша мета – провести захід цікаво та ефективно. Сплановані заняття є актуальними та важливими для офіцерів, які обіймають посади у підрозділах по роботі з особовим складом», - зазначив виконуючий обов’язки заступника начальника Академії по роботі з особовим складом полковник Юрій Драган.

Прес-служба НА НГУ